Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Show Leoše Mareše (47) na Primě definitivně skončila! A důvodem, pro někoho možná překvapivým, prý nejsou špatné výsledky sledovanosti. Jak se Super.cz podařilo zjistit, pořad, pro který Prima našla místo až dlouho po půlnoci, poběží nově, a o dvě hodiny dřív na jiné stanici.

„Neměl špatné výsledky, od začátku vysílání se zvětšila sledovanost třikrát, ale k jedné ráno prostě žádná bombastická čísla zkrátka už neuděláte. Což je u takové talk show škoda. My bychom Leošovi dali větší prostor, ale máme naprosto natřískané televizní schéma, máme třeba Ano, šéfe, nově Ano, trenére, a prostě dřív než po půlnoci jsme mu vysílací čas nemohli garantovat. A tak v dobrém odešel,“ dozvěděli jsme se na Primě.

Producent show, která vlastně od začátku vznikla hlavně pro televizi Mňam, Prima byla vlastně jen doplňková, se nakonec dohodl na spolupráci s jednou z barrandovských televizí.

„Budeme to vysílat v mnohem lepším čase, v půl jedenácté. Zrovna ve středu se natáčí díl s Lucií Bílou a Annou Polívkovou, který poběží příští týden u nás,“ prozradil nám informátor ze stanice, kam Leoš Mareš přestoupil. On sám nechtěl změnu dresu komentovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám