Hlavní obsah
Článek

V úterý se v New Yorku konala proslulá přehlídka spodního prádla značky Victoria´s Secret, která je vždy opulentní show, na níž jsou k vidění ty nejlepší a nejdražší kousky známého brandu. Nenechala si ji ujít ani Daniela Peštová (53), která z publika sledovala Elsu Hosk, Lily Aldridge či Kendall Jenner a Gigi Hadid (poslední dvě jmenované nepatří mezi tzv. andílky VS, přesto slavnou přehlídku šly).

Zatímco návštěvnice z řad o generaci mladších známých žen se předháněly, která bude mít provokativnější model, aby v přítomnosti krásných modelek ve spodním prádle úplně nezanikly, Peštová zvolila umírněnou elegantní klasiku. Úzké černé šaty s délkou pod kolena a odhalenými rameny a zády, v pase přepnuté výrazným lesklým páskem, rovněž černé barvy. Ten byl nejvýraznějším prvkem minimalistického outfitu, který své nositelce udělal výbornou službu, přestože, nebo možná právě proto, že nic neodhaloval, jak se stalo trendem.

Peštová, jež je i po čtyřicítce žádanou modelkou spodního prádla, v minulosti spolupracovala také právě i se značkou VS.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám