Hlavní obsah
Článek

Každý z nás má svůj recept, jak na to, když je potřeba šetřit peníze. Vařit si doma, nechodit ven, nekupovat zbytečnosti a tak dále. Ale upřímně – koho z nás to baví? Kdo z nás by si nechtěl našetřit třeba na dovolenou, aniž by se v životě musel nějakým způsobem omezovat?

Věděli jste?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Největší výdaje, které máme v zásadě pravidelně, ale nikdo z nás si je pořádně neuvědomuje, padnou na náš pravidelný nákup drogerie. A nákup drogerie neznamená jen čisticí a prací prostředky, ale i sprchové gely, šampóny, pleťovou a dekorativní kosmetiku a veškeré hygienické prostředky pro každodenní spotřebu. Logicky se tak jedná o velice vysokou každoroční útratu pro každého z nás.

10 000 Kč ročně navíc!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když si to vezmeme, tak v zásadě nezáleží, kde drogerii nakoupíme. Jedná se vždy o stejné výrobky, které všichni známe a pravidelně kupujeme. A to znamená, že si toto zboží můžeme nakoupit chytře a u správných prodejců jako Ageo.cz. Díky tomu získáme nejen časovou úsporu, protože nám vše doručí najednou, ale hlavně i dost ušetříme. Pokud kupujeme ty samé produkty, ale o 40 až 60 % levněji, tak můžeme ročně ušetřit i více než 10 000 Kč! A to se nám už tedy doopravdy vyplatí!

Větší výběr za nejlepší ceny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejen že je nákup drogerie na Ageo.cz levnější než v kamenných prodejnách, ale je i výrazně pohodlnější. Průměrná váha měsíční objednávky drogerie pro rodinu je kolem 25 kil. Ani nejsilnější z nás se s tímto nákupem tahat nechtějí. Hlavní výhodou nákupu zde je, že nabízí více než 20 000 produktů, a to skladem, a do druhého dne vám objednané zboží dodají až domů kamkoli v ČR. Navíc po Praze nabízejí expresní doručení vlastními kurýry do 90 minut od odeslání objednávky.

Další články

Načítám