Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě se nestalo, že by během televizního přenosu StarDance v hledišti nedržela Leoši Marešovi (47) palce jeho partnerka Monika Koblížková. Půvabná módní redaktorka společenského magazínu si nenechala ujít ani čtvrté kolo.

Jako by Monika toužila splynout s atmosférou posledního kola, zasvěceného muzikálům... Milovnice černé a šedé tentokrát oblékla poměrně výrazný model značky Pinko, posetý blyštivými barevnými kameny, a doplnila jej luxusními vysokými kozačkami Stuart Weitzman, které se Leošovi na ženách vždy tolik líbí.

Koblížková dorazila těsně před začátkem přenosu, nechtěla svého partnera rozptylovat. „Přišla jsem až na přenos. Předtím je potřeba se soustředit,” usmívala se Monika.

Po vysílání byla ale Koblížková prvním člověkem, kterého Mareš vyhledal. Krátce po skončení přenosu pár utekl do soukromí. Toho má v poslední době díky pracovním povinnostem Mareše a každodenním dvoufázovým tréninkům poskrovnu.

Reklama

Další články

Načítám