Hlavní obsah
Článek

Když jsme se zeptali zpěvačky a moderátorky Heidi Janků (61), zda manželovi Ivu Pavlíkovi vaří, nesnažila se nic předstírat. "Ne. Nedávno ho někdo potkal a říkal mu, jak je možné, že je tak štíhlý. Vysvětlil to jednoduše: Protože Heidi nevaří," svěřila Super.cz.

A dost drsná byla i dál, když jsme chtěli vědět, jak se tedy její muž stravuje. "Já myslím, že v jistém věku už člověk tolik jídla nepotřebuje. A v okolí máme docela dobré restaurace, takže určitě nestrádá. Navíc máme oba dva trošku jiné chutě, on moc nemusí maso, které já mám ráda, a abych doma vařila pro dva lidi dvě různá jídla, to bych se z toho mohla zbláznit. Takže radši žádné a objednáme si, na co máme chuť," míní.

Heidi je známá tím, že nesnáší cvičení a pohyb mimo pódium, takže i hubnutí má svérázné. "Když zjistím, že mi něco přebývá, tak začínám objednávat poloviční porce. Měla jsem před prázdninami takové období, kdy jsem vydržela měsíc cvičit. Objevila jsem svůj pas a bylo to fajn. Ale to předsevzetí je už dávno pryč a radši trochu hladovím," přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám