Hlavní obsah
Článek

Herec Rowan Atkinson se rozvedl. S manželkou Sunetrou se rozešel už loni po čtyřiadvaceti letech manželství. A Ústřední soud pro rodinu v Londýně jejich svazek oficiálně rozdělil právě druhé listopadové úterý tohoto roku. Deníku The Sun to potvrdil hercův mluvčí.

Šedesátiletý představitel Mr. Beana potkal o šest let mladší ženu v osmdesátých letech, když pracovala pro BBC jako maskérka a on natáčel komické skeče. Vzali se v roce 1990 a zplodili spolu dvě děti.

Dvojice si v posledních letech začala budovat sídlo v hrabství Oxfordshire. Jeho hodnota se odhaduje na jedenáct miliónů liber, tedy asi 416 miliónů korun. Sunetra od loňska pobývá v luxusním londýnském bytě za jednadvacet miliónů liber (795 miliónů korun) a Rowan v menším bytě za čtyři milióny liber (151 miliónů korun).

Atkinson už ale mnohaleté manželství neoplakává. Randí s dvaatřicetiletou komediální herečkou Louise Ford. Britský komik se také nedávno zbavil své sbírky aut a získal za ni osm miliónů liber – asi 302 miliónů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám