Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na charitativním bazaru, který každoročně pořádá spisovatelka Barbara Nesvadbová (49), si nevyberou jen dámy, ale k dostání je i dost pánského nebo dětského oblečení za hubičku. Zpěvák z muzikálu Děti ráje Zdeněk Hrubý (52) také uvažuje o tom, že by tady vybral i dárky pro přítelkyni.

"Je tady spousta věcí a myslím si, že bych tady své partnerce dokázal vybrat," svěřil, že plánuje vrhnout se mezi nakupující, kteří se ve středu od 16 do 18 hodin v galerii DSC Art Depo na Václavském náměstí začnou probírat neskutečným množstvím oblečení a doplňků, které Bára nashromáždila od slavných tváří, ale i dalších dárců, kteří chtěli přispět pro dobrou věc.

"Už tím nákupem projekt rád podpořím, protože rád dělám lidem radost. Snad se mi to letos povede i s mojí partnerkou, protože loni byl pod stromkem tak zklamaný obličej, že jsem se pak musel ještě pochlapit v Pařížské," přiznal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám