Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Nela Boudová (56) vypadá před padesátkou skvěle. Figuru si prý udržovala vždycky tak, že toho moc nenavařila. "Ke kuchyni jsem nikdy neměla vřelý vztah. Ale jak stárnu, a jsem sama schopná vypěstovat některé potraviny na zahradě, tak mě to začalo bavit," svěřila.

"A začalo mě to bavit dokonce tak moc, že jsem se rozhodla, že se budu určité části věnovat profesionálně, takže jsem sem, na křest kuchařky Haliny Pawlowské (69), přinesla čatní, které jsem začala vyrábět," pochlubila se, že má na prodej ochucovadla, které má kořeny v její milované Indii, dokonce už živnostenský list.

A co tedy sama vaří a jak čatní ochucuje? "Je to skvělý doplněk k masu, sýrům, jakýmkoli vegetariánským jídlům, k rýži. A moji synové ho rádi jedí i samotné, takže bych to mohla vařit jen pro ně a jedli by to lžícemi na kila," smála se. "Synové jsou teď nadšení z toho, že máme neustále plnou ledničku a vypadá to jinak než za jejich útlého dětství," doplnila sebekriticky.

"Já, když cítím, že mi začíná být divadelní kostým těsnější a hůř se mi hraje, tak třeba dva dny nevečeřím. Byla jsem striktní vegetariánka, přiznám ale, že už si občas maso dám. Hlavně se jídlem moc nezabývám. Říkám si, že ke mně přijde to, co přijít má. Včetně té stravy," prozradila recept na štíhlou linii, který doplňuje občasným cvičením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám