Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Kristýna Šebíková je v osmém měsíci těhotenství a čeká svého prvního potomka. Super.cz prozradila, že to bude chlapeček a ukázala snímky, které jí budou navždy připomínat požehnaný stav.

"Jelikož jsem už na konci osmého měsíce, chtěla jsem si udělat na bříško malou památku. Ačkoli jsem měla nějaké nabídky od kamarádů, profesionálních fotografů, přítel si to chtěl vyzkoušet sám, takže jsme fotili doma," řekla Super.cz Kristýna.

"Musím se přiznat, že jsem tomu moc nevěřila, ale výsledek mě mile překvapil," usmívá se Šebíková, která v těhotenství přibrala minimálně a vypadá nádherně. " Co se týče váhy, tak po počátečním sedmikilovém propadu, způsobeným častými nevolnostmi, se mi podařilo nabrat osm kilo, takže jsem už alespoň v plusu," prozrazuje.

Focení snímků prý bylo náročné. Miminko je hodně divoké. "Čím víc se porod blíží, tak je malej čím dál tím víc akční. Nejradši má rány pod žebra, takže to zatím vypadá na slušnýho fotbalistu. Při pořizování fotky s botičkami na bříšku jsme měli co dělat, aby nám po následcích otřesů skoro nepopadaly," dodala zpěvačka, kterou diváci mohou znát ze SuperStar či X Factoru, hostovala také v muzikálu Čarodějky z Eastwicku v Městském divadle Brno.

Reklama

Další články

Načítám