Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Doubravová podporuje psí útulky zvláštním způsobem. Tím, že si k sobě bere psy, o které se nezvládnou postarat její přátelé, vlastně brání tomu, aby se počet psů v útulcích zvyšoval. Zatím má dva, víc by se jich do bytu ani nevešlo. Se snoubencem Romanem Tomešem ale staví domek za Prahou, takže se dají očekávat další přírůstky.

"S Akordem, kterého jsme měli jako prvního, to bylo tak, že patřil kamarádovi z divadla. Nemohl se o něj postarat, tak jsme si ho vzali na hlídání a už nám zůstal. Nesnášel dobře samotu, a my jsme docela často v divadle. Doma vyl, ničil věci. Sousedi s tím měli problém a my samozřejmě taky. Tak jsme se rozhodli, že mu pořídíme kámošku. Takhle už fungují dva roky a jsou to spokojení psi," řekla nám Míša.

"Mimi je od mojí kamarádky baletky. Ale pejskům z útulku se nebráním. Myslím, že Akord původně z nějakého je. A na útulky přispívám. Já se totiž hrozně často dojímám. Příběhy o týraných psech mě rozbrečí i víc než nějaký lidský osud," přiznala.

"Až budeme mít ten barák, tak možná přibydou i nějaké potulné kočky, které budeme krmit. Přítel je s tím v pohodě, sám to navrhl. Akorát to nesmí slyšet moje máma," smála se herečka na křtu kalendáře, jehož focení se už několikátým rokem účastnila. Výtěžek z něj je určen právě pro psí útulky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám