Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Elisavet Charalambidu se krátce poté, co se stala Českou vicemiss 2008, ztratila ze světa. Odstěhovala se do Brna a za modelingem jezdila především do zahraničí. "Byla jsem na Moravě, studovala jsem, pracovala, často pracovně cestovala do zahraničí. Hodně jsem pracovala v Řecku, Itálii, Anglii, Rakousku a Německu," řekla Super.cz Elisavet, která se po letech přestěhovala zpět do Prahy.

Může za to práce, ale i rozchod s přítelem, hokejistou Martinem Tůmou. "S Martinem jsme spolu byli dva roky a už spolu nejsme. Jsem sama. Jsem čerstvě přestěhovaná do Prahy, mám hodně pracovních povinností. Také mám dva koně a psa. Dělám dotační projekty ze strukturálních fondů Evropské unie, podílím se na jednom krásném projektu pro město Terezín. Dělám to, co jsem studovala," prozrazuje Elisavet která se modelingu věnuje už minimálně.

"Některé nabídky pořád jsou, ale je mi 30 let, necítím se na to v modelingu pokračovat," dodala půvabná brunetka s řeckými kořeny. Elisavet si zavzpomínala na modelingová léta o víkendu, protože zasedla v porotě soutěže Miss Junior.

"Hrozně mi to připomnělo rok, kdy jsem bojovala o korunku České Miss. Tehdy jsem byla na druhé straně barikády, absolvovala jsem tu promenádu v plavkách, byly to hrozné nervy a ty teď prožívají holky tady. Hrozně jim fandím," dodala Charalambidu, která se na castingu potkala také s ambasadorkou soutěže Kateřinou Kristelovou.

Elisavet "zdědila" po Kateřině jejího manžela, hokejistu Martina Tůmu, který je už pro obě krásky minulost. A kdo by čekal, že si vjedou do vlasů, plete se. "Nevidím ani důvod, proč něco proti sobě mít. Katku respektuju jako matku Claudinky, žádná rivalita mezi námi není," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám