Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Lenku Zahradnickou neznáme jen ze seriálů, jako třeba Svatby v Benátkách, ale momentálně účinkuje i v jedné televizní reklamě, kde s ní hraje malý chlapec. Potkali jsme ji také na otevření obchodu s dětským oblečením. Plánuje snad půvabná brunetka založení rodiny?

"Na miminko se zatím nechystám, nebo o tom aspoň nevím. Zatím mám tréninkově pouze pejska, tuhle docela dost velkou Františku. Ale mám kamarádky a kamarády, které děti mají, navíc i malé neteře, takže se v dětském světě už nějakou dobu pohybuju," smála se Lenka.

"Co se má stát, to se stane a stane se to v pravý čas," míní herečka, která už má průpravu i v péči o úplně malé děti, takže vlastní miminko by pro ni nemělo být úplnou novinkou. "Měla jsem v ruce i úplné novorozeně, svoji neteř. Ale musím říct, že je to stres, jak je to malinké a křehoučké. Ale hlídala jsem děti od miminek. Od toho věku jsem mívala na starosti i dvojčata, kterým už je teď pět," prozradila.

"Nedá se říct, že by mi třeba dělalo úplně dobře přebalování. Když to děťátko pojme ve velkém, není to příjemné nikomu. Ale to má asi každý a pak, když je to vaše dítě, je to asi trošku jinak," je přesvědčená Lenka, která má dva starší bratry. "Byli jsme tři děti, pes, maminka, tatínek, dědečkové a babičky, bratránci, tety, strýčkové. Celkem dost, takoví Hujerovi," vypočítala.

"Sama bych taky chtěla větší rodinu. Plánuju čtyři děti a statek. Ale když se blíží čas ty plány uskutečnit, začínám to přehodnocovat. Co bude, bude. Jestli bude velká rodina, budu ráda, ale stejně tak budu ráda i za menší," krčila rameny dávná přítelkyně Tomáše Kluse (37), která prý své plány ještě ani nerozebrala se svým současným partnerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám