Hlavní obsah
Článek

Ani neříkali, že by měli náhradní variantu, takže Monika Absolonová (47) v podstatě neměla na vybranou a sotva pár dní před porodem spolu s kolegou Alešem Hámou odmoderovala přímý přenos soutěže Atlet roku. Bez porady s porodníkem, který ji ubezpečil, že miminko zůstane ještě pár dní v bříšku, by to ovšem neudělala.

Když se tedy její kamarádka, modelka Tereza Zimová modlila, aby atleti na pódiu neuklouzli po plodové vodě a mohli vůbec odjet na olympiádu do Rio de Janeira, bylo to trochu nadnesené. Monika by zdraví svého vytouženého Tadeáše neriskovala, kdyby jí to doktor neschválil a nepodporoval ji i partner Tomáš Horna.

Takhle naopak na konto jejího vysokého stupně těhotenství při přímém přenosu s kolegou Alešem Hámou žertovali. Vrcholným číslem bylo, když předváděli ilustraci k pohádce Douhý, Široký a Bystrozraký. To se postavili vedle sebe s nejvyšším sportovcem Jaroslavem Bábou, Mončou z profilu a Hámou v tmavých brýlích. Jak je vidět, jubilejní 10. ročník svého moderování si Absolonová užila i s velkým bříškem.

Monika už je připravena na příchod miminka, doma má vše naklizené a vyžehlené. Jen se obává, aby ty malé světlemodré oblečky vůbec miminku byly. Nebude to žádný drobeček, Tadeáš už má dost přes tři kila. A ještě o použitelnosti do budoucna jednoho kousku oblečení pochybuje. Netuší, co bude dělat se společenskou róbou z Atleta, kterou jí na míru ušila návrhářka Tatiana Kovaříková. "Doufám, že už nikdy tak obrovská nebudu. Možná z toho nechám ušít koktejlky pro mámu a pro sebe a ještě zbude na Tomáše," žertovala prvorodička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám