Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Stryková má rok a půl starého syna s přítelem Matějem, vnukem Waldemara Matušky (†76). Po mamince má klučina obrovské hnědé oči, jinak je prý po tátovi. S maminkou a synkem jsme se potkali na otevření obchodu s dětskou módou a probrali mateřství, práci, i to, jak chlapečka obléká. Herečka prý stojí nohama na zemi a s drahými kousky to rozhodně nepřehání.

"Mateřství samozřejmě nezvládám, ale která matka na mateřské dovolené by řekla, že to zvládá? Smekám před těmi, které mají doma vzorný pořádek. Já taková rozhodně nejsem," míní Jana, která krátce po porodu opět začala natáčet seriál Ordinace v růžové zahradě a přes léto natočila i film Jak se zbavit nevěsty, hraje ve Studiu Dva, v Ungeltu a ve Viole. "Ale vzhledem k tomu, že jsem na volné noze, mohu si práci dávkovat, jak je potřeba," tvrdí.

"Hlídání zvládáme v rámci rodiny, chůvu jsem zatím nepotřebovala. Pomáhá partner a máme nejhodnější babičky na světě. Je to takový bláznivý stav, připomíná mi to Homolkovic rodinu," smála se Jana, která patří k ženám, které se velmi brzy po porodu daly do formy. "Já jsem ani nehubla, hublo to za mě. Ten shon je opravdu veliký, když máte tak živého chlapečka jako já. Žádné diety jsem nepotřebovala," svěřila nám.

Pohodová maminka Stryková moc neřeší, jak synka oblékat. "Jak vidíte, je oblečený podle módních trendů. Tedy trendů mých kamarádek, sestry a vůbec, co dům dal. Přiznám se, že oblečení většinou nekupuju, zdá se mi to docela zbytečné. Občas jen něco zvláštního pro speciální příležitost jako v tomhle obchodě, ale jinak radši zajdu do second handu. Nejdražší věc, kterou jsem mu koupila, stála asi 120 korun," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám