Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Lucie Hadašová (37), manželka hokejisty Jaroslava Bednáře, má rok po porodu druhé dcery Vanessy dokonalou postavu a klidně by mohla vyrazit zpět na přehlídkové molo. Nabídky prý má, ale zatím je kvůli roli maminky odmítá. "Váha je super, jsem spokojená, Vděčím dceři, nonstop kojím, někdy je to i dvacetkrát denně, asi se to na něčem odráží," řekla Super.cz ke své postavě Lucie, která kojit chce dál a přestat se jen tak nechystá. "Nechám to čistě na dceři, uvidíme," upřesnila.

"Co se týče práce, je to složité. Malá je na mě totálně závislá. Nemám chůvu, jsme spolu 24 hodin denně. Problém je třeba jen, když je s manželem v obýváku a nevidí na mě do kuchyně. Takže zatím práce odmítám," vysvětluje Lucie, která se dnes chystá na koncert Madonny a bude poprvé bez malé.

"Bude to první pokus. Hlídat bude manžel, tak uvidíme. Sama jsem z toho už teď hodně nervózní," prozradila modelka, která už vyrazila na nákupy vánočních dárků do obchodního centra na Chodově.

Přiznala, že s dětmi absolvuje úplně vše a je to někdy hodně složité. "Náročné to je, člověk využije jakoukoli službu, která to usnadní, jako teď, kdy mě pán pomohl s taškami, naložil do auta a odvezl nás domů. Absolvuji nákupy s dcerami, jinak to nejde. Někdy je to hodně složité," říká. Dárky už má promyšlené, starší dcera si Ježíškovi sama řekla. "Deniska ještě psát úplně neumí, takže to namalovala," dodala Lucie, která už hodně dárků nakoupila, ale vše ještě zdaleka nemá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám