Hlavní obsah
Článek

Tak na tenhle pár byste zpočátku možná nevsadili ani korunu. Ruská modelka Irina Shayk (38) a hollywoodský hřebec Bradley Cooper (49) ale všem pochybovačům vytřeli zrak a už nějaký ten pátek tvoří zamilovaný pár.

Místo jednorázového románku se mezi obletovaným celebritami překvapivě vytvořil vážný vztah. Sexy modelka je do hvězdy filmu Americký sniper zamilovaná až po uši. Po rozchodu s fotbalistou Cristianem Ronaldem totiž konečně našla spřízněnou duši.

Charizmatický a zkušený herec je pro ni rozhodně lepší partií než nevybouřený fotbalista, který se víc než jí, věnoval vlastnímu obrazu v zrcadle.

Zamilované hrdličky si momentálně užívají romantické chvilky na Bahamách, kde je na každém kroku sledují fotografové. Irina předvedla v plavkách svou perfektní postavu, ale zahanbit se nenechal ani Bradley, který má vysportované tělo ještě z doby, kdy musel kvůli natáčení Amerického snipera podstoupit náročný výcvik. Sličná Ruska si tak rozchodem s metrosexuálním Ronaldem evidentně vůbec nepohoršila...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám