Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejkrásnější svátky v roce se již nezadržitelně blíží. Vánoce jsou časem, kdy se celá rodina setkává, a vy si užíváte pohodový čas strávený společně i potěšení ze vzájemného obdarovávání. Udělejte letos o Vánocích radost svým nejbližším krásným nábytkem, který zútulní váš domov. Využijte jedinečnou předvánoční akci v podobě desítek skvělých modelů nábytku zlevněných až o 62 %!

Udělejte dojem obývací stěnou s LED osvětlením

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obývací pokoj je místo kde většina z nás tráví příjemné večery s rodinou a přáteli. Sledování filmů, či oblíbených seriálů představuje ideální odpočinek. Přeměňte společné chvíle ve vašem obýváku na nevšední zážitek s designovou obývací stěnou Kobe. Sváteční náladu docílíte efektním LED osvětlením. Podle typu události si praktickým ovladačem můžete sami nastavit požadovanou intenzitu i odstín světla. Na výběr máte z 16 barev. Tak co to bude dnes večer – romantická, či party atmosféra? Dříve za 10 288 Kč.

Když relaxovat, tak na úrovni!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co tak pořídit sobě a své rodině vlastní soukromou odpočinkovou zónu? Zajímavá sedací rohová souprava Kari ozvláštní každý váš interiér. Šest velkých opěrných polštářů a dva malé dekorační polštářky poskytují maximální komfort. K dokonalé relaxaci přispívá i šikovný taburet, na který si můžete spokojeně položit vaše unavené nohy. V případě nečekané návštěvy se sedací souprava v okamžiku promění v ložnou plochu o rozměrech 180 x 175 cm. Dříve za 18 962 Kč.

Vdechněte vašemu stolování nový rozměr

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mezi nejkrásnější rodinné okamžiky patří společné stolování. Vychutnejte si s láskou připravené jídlo na vašem novém jídelním setu Ruben pro 6 osob. Elegantní tvary a netradiční provedení opěradel zkrášlí každou kuchyň. Sestava je navíc vyrobena převážně z masivu buku, který zaručuje potřebnou stabilitu a dlouhou životnost. Z několika odstínů moření a velkého množství potahových látek a ekokůží si vybere opravdu každý! Dříve za 9 850 Kč.

Ženské srdce potěšte novou šatní skříní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Šatní skříň se řadí k nejoblíbenějším kusům nábytku každé ženy. Jedním z důležitých parametrů je její prostornost, která pojme vaše oblečení i další nezbytnosti. Abyste měli jistotu, že si všechny vaše módní kousky pečlivě uložíte a zorganizujete, můžete si vybrat ze dvou rozměrů elegantní šatní skříně Donzel. Už na první pohled vás zaujme skvěle vypadající zrcadlová plocha s barevně kontrastními prvky kolem úchytů. Dříve za 8 970 Kč.

Do konce akce zbývá jen pár hodin!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prozkoumejte dalších 96 kousků nábytku se skvělými předvánočními slevami (až 62 %) na MT-nábytek.cz. Máte na to den - akce platí pouze do středy 11. 11. 2015!

Další články

Načítám