Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že se bývalá Česká Vicemiss Eva Čerešňáková rozhodla napsat knihu ze zákulisí soutěže krásy, už jsme informovali. Nyní knížka s názvem Miss aneb Sny vs. realita spatřila světlo světa a Evě ji pokřtily kolegyně ze soutěže a "paní etiketa" Eliška Hašková-Coolidge.

"Pořád tomu nemůžu uvěřit, a zvlášť ne titulu spisovatelka, byť píšu ráda a už mnoho let. Ale cítím se skvěle. Některé z holek, které tady jsou, už vědí, o čem knížka je, protože mi dávaly svoje citace a podělily se o své zkušenosti. Byla jsem mile překvapená, že i ty, které nemohly přijít, mi poslaly aspoň delší mail nebo zprávy plné podpory. A doufám, že je nezklamu," věří Eva.

Nejsme si jisti, že po této knize ještě někdy Evu pozvou jako hosta na galavečer České Miss, ale ona je opačného názoru. "Doufám, že ano. Mým cílem nebylo pohanět soutěž krásy ani lidi kolem ní, ale spíš poukázat na tu realitu. Není to kritika. Poukazuji na kontrast mezi tím, jak o tom ty dívky sní, a pak se musí postavit do role dospělé ženy, a tak také jednat," vysvětlila.

Michaela Maláčová (52), která byla za Evy šéfkou soutěže, ještě knihu nedostala. "Měla jsem plno starostí s přípravou křtu, takže jsem se v myšlenkách ještě tak daleko nedostala. Ale pokud o ni bude mít zájem, ráda jí ji věnuji. Chtěla bych zdůraznit, že ačkoli mne některé zkušenosti po zisku titulu překvapily, jsem za to vděčná, titulu si vážím a i přes všechna úskalí, která mne potkala, bych do toho šla znovu," trochu nás překvapila Eva, ale zároveň dodala, že při její současné manažerské práci byl titul ze soutěže krásy zpočátku spíš na překážku.

Pokud jde o soukromý život, nemá Eva o čem mluvit. "Neumím říct, jestli je to smutné, ale vlastně ne, protože jsme tady a dotáhla jsem do konce svoje plány, v centru dění byla v poslední době kromě mé práce hlavně kniha. Tak doufám, že teď zase budu mít čas na osobní život a přijde někdo, komu budu moct svůj čas věnovat," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám