Hlavní obsah
Článek

Poté, co si zahrála ve filmu Gangster Ka, se filmové představitelce manželky hlavního hrdiny, jehož předobrazem byl Radovan Krejčíř, život změnil jen trochu. "Zásadně to nevnímám, ale asi jsem dělala víc rozhovorů než obvykle. Ale to zase přejde," krčila rameny Vlastina Svátková.

Nyní už na natáčení, i když každou chvíli bude v kinech druhá část filmu, nemyslí. Má další práci. "Paralelně jsem rozběhla kariéru i na Slovensku, kde teď běží v televizi seriál, ve kterém hraju," vysvětlila herečka, která je původem Slovenka. "A pak tady natáčím seriál pro Čínu. Tak možná odjedu do Číny a budu tam," překvapila nás Vlastina.

"Vždycky, když něco přijde, moc nad tím nepřemýšlím a jdu do toho. Proběhly náznaky, že když se to tam bude vysílat, bude zájem o evropské herce, kteří v tom hrají. A jestli přijde nabídka tam na půl roku odjet a něco tam natočit, tak sbalím děti a půjdeme. Zatím to ale beru s humorem," dodala.

Bez dětí by ale rozhodně neodjela. "Je jim osm a čtyři, starší šel do školy o rok dřív, tak by to pro něj v zahraniční škole mohlo být i zajímavé," míní herečka, která ovšem přiznala, že čínsky zatím neumí ani pozdravit a na natáčení s čínským štábem mají překladatele.

Reklama

Další články

Načítám