Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a největší exhibicionistka z reality show Big Brother Courtney Stodden se proslavila díky chirurgickému zvětšení ňader a sňatkem s o pětatřicet let starším hercem ze Zelené míle či filmu Batman a Robin Dougem Hutchisonem, který blonďatou sexbombu pojal za svou ženu, když jí bylo teprve šestnáct let.

Vnadná blondýnka má od té doby o pozornost postaráno, byť zatím marně touží potom, aby dostala další nabídku na účinkování v nějaké známé televizní show. Fotografové však o ni mají neustále zájem, což Courtney dodává patřičné sebevědomí.

Na sociální síti se proto chlubí odvážnými snímky z bazénu, který sdílí se svým slavným manželem. Do titěrných bikin doslova narvala obří silikony, takže samozřejmě, jak je už jejím dobrým zvykem, ukázala více, než jsme u ní zvyklí. Blonďatá tragédka sice dělá svému manželovi jen samou ostudu, ale známý herec na ni přesto nedá dopustit.  Nakonec je možná rád, že si ho aspoň všudypřítomní fotografové nevšímají...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám