Hlavní obsah
Článek

Řadu let se dařilo Ivě Kubelkové (46) podobu a soukromí svých dvou dcer střežit před novináři. Modelka a moderátorka dlouho čekala, až si budou její děti moct samy rozhodnout, jestli budou chtít být na očích veřejnosti, či nikoli. Loni se její starší jedenáctiletá dcera Natálka rozhodla zúčastnit finále soutěže Česká Miss, v níž Kubelková funguje jako ambasadorka.

Zajímalo nás, jak by Iva reagovala, kdyby se Natálka rozhodla v dalších letech do soutěže přihlásit. „Já jí nebudu v ničem bránit. Snažím se jí ale vysvětlit, že věci, týkající se vizuálního úspěchu, to znamená krásy, se nedají naplánovat. Člověk si nemůže naplánovat, že bude modelkou nebo Miss. Přijde puberta, tělo se změní, genetika zapracuje. O těchto věcech se dá uvažovat až v době, kdy je člověku sedmnáct osmnáct let, tam je ten prostor,” říká Kubelková.

Zatím to ale nevypadá, že by dcery Kubelkové příliš prahly po tom vydat se ve šlépějích své matky. Starší dcera Natálie ráda tančí a zpívá a mladší dcera Karolína má malířské nadání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám