Hlavní obsah
Článek

Petra Svoboda (41) je jednoznačně nejkrásnější moderátorkou Novy a nebojí se své přednosti ukázat. V poslední době vyráží do společnosti v sexy šatičkách, které odhalují její vnady.

"Záleží na příležitosti, večírek od večírku se víc neodhaluju, si myslím. Snažím se dodržet dress code," usmála se Petra, kterou na křest nové mobilní aplikace doprovodil přítel Ondřej Křivka. Není divu, že si svoji krásku v takto odvážných šatech už raději hlídá.

"Je určitě fajn mít vedle sebe někoho, kdo vás má rád a doprovází vás. Já takového muže mám a jsem moc ráda. Jsme hrozně spokojení, jsme spolu dva roky, už nějakou dobu spolu žijeme. Vše je v pořádku, tak jak má být," upřesnila Svoboda, která vedle moderování zpráv na Nově pomalu zkouší také herectví.

Získala jednu z hlavních rolí ve filmu Decibely lásky, kde si zahrála přítelkyni Rudolfa Hrušínského. "Herecké ambice jsem neměla, i když mě to lákalo, asi jako každého, kdo se pohybuje před kamerou. Bylo to něco nového. Jsem ráda, že se to povedlo, že mě produkce oslovila. Role je velká, byla to výzva," říká.

"Nevím přesně, proč si mě vybrali, byl to výběr režiséra. Trošku ho podezírám z toho, že hledal někoho malého, Ruda Hrušínský taky není úplně největší," dodala s úsměvem. A co nějaké odvážné scény? "Nahota tam není, ale vztah se samozřejmě vyvíjí, nechám to jako překvapení," nechtěla nic moc prozradit Svoboda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám