Hlavní obsah
Článek

Takovou vlnu odporu asi Iveta Bartošová (†48) nečekala! Na jejím profilu na Facebooku se objevila zpráva, že fandí víkendovému průvodu gayů a lesbiček Prahou, to ale její nejvěrnější fanoušci nerozdýchali. "Nechápu, z jakého důvodu podporuje buzeranty... Jsem proti. A těší mě, že takových lidí dneska přibývá. Neberu nikomu jeho orientaci, ale exhibicionisty nesnáším... To snad ne, kam to spějeme? Co není přirozené, není přirozené. Ivetko, odebírám tě ze svých oblíbenců." To jsou jen některé z mnoha nesouhlasných komentářů pod Ivetiným vyjádřením.

Paradoxem přitom je, že velkou část příznivců Bartošové tvoří právě menšinově orientovaní muži. Skupina heterosexuálních fanoušků, kteří spíš než její zpěv vždy kladně hodnotili její zjev, už během let a skandálů povážlivě prořídla.

Nutno podotknout, že kromě negativních ohlasů na její nejnovější počin, podporu průvodu Prague Pride, se objevily i ty pochvalné. "Děkujeme, mohla byste taky vyjít na podporu!" píše jí jeden z fandů. Vzhledem k tomu, že Iveta je nyní zalezlá ve svém domě a nevychází ani s odpadky, patrně se veřejně demonstrované podpory gayové od bývalé princezny českého popu nedočkají. Jedině v nějakém úžasném maskovacím oblečku, ve kterém by ji na akci nepoznal ani žádný gay fotograf...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám