Hlavní obsah
Článek

Arogantní slovenský amatérský pěvec Jozef Pátrovič (74) má už dávno z ostudy kabát, ale přesto se vypravil i na casting do páté řady show Česko Slovensko má talent. Tam na něj čekalo velmi nemilé překvapení.

Pátrovič se do historie soutěže vepsal jako věčně nespokojený senior, jemuž vystoupení znemožňovalo špatné větrání a všudypřítomný azbest, který je neviditelnou pohromou pro celé lidstvo. A když už se Jozef odhodlal zpívat, podal naprosto tristní výkon.

Démonický autobusák ve výslužbě se už dávno stal postrachem i maskotem Talentu, takže jej porota přivítala s patřičným nadšením. Bílá, Slávik, Prachař a Mórová za ním vyrazili na pódium a pořídili si společnou fotku. „To byl zážitek jak hovado, neskutečnej nářez,“ neudržela Lucie své emoce na uzdě.

Pátrovič poté dostal možnost předvést svůj um, ale netušil, že se stal obětí krutého žertu. Porotci totiž jeho žalozpěv poslouchali jen ze zákulisí a Jozef árii Con Te Partiro předvedl jen publiku, které se mu vysmívalo. Na to, jak azbestový démon poté proklínal celou soutěž, se můžete podívat na videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám