Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lucie Borhyová (45) se opět stala ‚dobrým andělem‘, tedy se i letos, již potřetí, zapojila do charitativní akce Novy a nadace Dobrý Anděl, která finančně přispívá rodinám s onkologickým onemocněním. „Viděla jsem, že ta pomoc je k něčemu. A to je to, co mě motivuje pomáhat i nadále,“ říká Lucie o setkání s těmi, kterým projekt pomáhá.

„Hned, jak jsem se dozvěděla o nadaci Dobrý Anděl, neváhala jsem ani chvíli. Vím přesně, kam mé peníze směřují a že všechny finance jdou do posledního haléře rodinám, které potřebují pomoc. Nikdo z nás neví, kdy ke svému strážnému andělovi bude potřebovat i toho Dobrého,“ doplnila svou kolegyni z Televizních novin další tvář Kristina Kloubková.

Již několik let je do projektu zapojena také Dana Morávková, jedna z hvězd seriálu Ordinace v růžové zahradě. I její fotografii najdete v galerii.

Za 4 roky od založení nadace Dobrý Anděl pomohli dárci téměř 2 800 rodinám s dětmi, ve kterých dítě či rodič má rakovinu nebo dítě trpí jiným závažným onemocněním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám