Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Fanynky, které obdivovaly Leonarda DiCapria (49) v době, kdy hrál ve filmech Romeo a Julie či Titanic, se mohou vrátit do starých zlatých časů. Jejich idol už sice pokořil čtyřicítku, ale naštěstí existuje o polovinu mladší dvojník, který je od něj k nerozeznání.

Jednadvacetiletý Švéd Konrad Annerud je k nerozeznání od Leonarda v éře, kdy byl ještě sladkým mladíčkem s nevinným pohledem. Herec od časů Titaniku dorostl do náročnějších rolí, což se pochopitelně projevilo na jeho vizáži. Uhlazená tvářička je pro něj už dávno minulostí a kvůli natáčení filmu Revenant - Zmrtvýchvstání se z něj stal zarostlý drsňák.

Konrad je ve věku, kdy už měl Leonardo za sebou filmy Co žere Gilberta Grapea či Marvinův pokoj a kráčel ke kariéře hollywoodské hvězdy první velikosti. Švédský hezounek prozatím pracuje v baru a zásobuje svůj profil na sociální síti, kde se hercovy fanynky rozplývají nad jejich podobou. Samotná vizáž mu ovšem slávu srovnatelnou s DiCapriem nezajistí, protože ten během svých bohatých zkušeností dokázal, že jeho hlavní předností je talent. Není ale pochyb o tom, že v baru u Konrada se dveře netrhnou.

Je Konrad Annerud dvojníkem Leonarda DiCapria?
Ano, jsou od sebe k nerozeznání
59,9 %
Ne, Leonardo je nenapodobitelný
40,1 %
Celkem hlasovalo 11642 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám