Hlavní obsah
Článek

Hvězda slovenského televizního zpravodajství Adriana Kmotríková (45) je důkazem, že ani krutá diagnóza lékařů nemusí znamenat neodvratitelný konec.

Moderátorka a trojnásobná maminka v červenci zkolabovala a lékaři jí následně diagnostikovali nádor na mozku. Na Slovensku velmi oblíbená zprávařka ihned podstoupila náročnou chemoterapii a ozařování. Snad nikdo nečekal, že se Adriana letos vrátí do práce.

Léčba však probíhala natolik dobře, že se sympatická blondýnka už v říjnu vrátila na televizní obrazovky. Samozřejmě je pořád pod dohledem lékařů, kteří dbají na to, aby Adriana nepřeceňovala své síly. Moderátorka se ale cítí natolik dobře, že si dokonce troufla vyzkoušet roli modelky.

Na módní přehlídce v centru Bratislavy byla od prvního okamžiku v centru pozornosti nejen médií, ale i přítomných hostů. Krátké vlasy moderátorce moc sluší a nikdo by z jejího širokého úsměvu na tváři nepoznal, čím si v posledních měsících prošla. Teprve nedávno ukončila radioterapii, a přesto vypadá výborně. Modeling si ráda vyzkoušela, ale prý raději zůstane u své profese.

"Určitě to není moje parketa. Já jsem doma někde jinde, takže je to pro mě stále nové. Celkově mám ráda atmosféru módních přehlídek, ale já sama předvádět nemusím," řekla serveru Topky.sk usměvavá Kmotríková s tím, že je velkou milovnicí módy. Doufejme, že jí optimismus vydrží a boj se zákeřnou nemocí vyhraje na celé čáře.

Reklama

Další články

Načítám