Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V posledních dnech a týdnech se Sandra Nováková (42) vzhledem ke svému požehnanému stavu společnosti spíš vyhýbala. Nyní ale podruhé za dva dny vyrazila na společenskou akci. V pondělí se zúčastnila premiéry nové bondovky a v úterý nechyběla na slavnostním otevření nové známé restaurace na pražských Vinohradech, kde pokřtila novou internetovou aplikaci.

„Cítím se dobře, což je důležité,” říká herečka, kterou na večírek doprovázel její životní partner a otec dítěte Vojtěch Moravec. „Kdyby se cokoli dělo, tak sedneme do auta a můžeme vyrazit.”

Nováková se během těhotenství prý cítila velmi dobře, nic ji neomezovalo. V posledních týdnech už ale začíná pociťovat větší zátěž. „Když už je bříško tak velký, tak je člověk neohrabanější a rychleji se zadýchám. Normální činnosti mi trvají dvakrát tolik. Těším se, až se dostanu zpátky do formy a budu mobilnější,” říká Sandra.

Oblíbená herečka tedy rozhodně nepatří do skupiny žen, kam zapadá například Kim Kardashian, která těhotenství vnímá jako nutné zlo. Spíše se ztotožňuje s topmodelkou a čtyřnásobnou matkou Heidi Klum, která se jednou nechala slyšet, že by mohla být těhotná celý život.

Reklama

Další články

Načítám