Hlavní obsah
Článek

Možná to někdo bral jako legrandu, když Jakub Vágner varoval, co všechno Elišku Bučkovou (34), Ivanu Jirešovou (47) a další členy hvězdné expedice Amazonie 2015 může v deštném pralese potkat, ale už se ukazuje, že zvířata v těchto končinách světa jsou skutečně nevyzpytatelná. Modelka, jež se na cestu těšila, už zažila nepříjemné setkání s kajmanem!

Výprava se vydala na cestu koncem minulého týdne a celé čtyři dny jí trvalo, než se dostala na místo určení. A než o sobě dala vědět, takže jejich příbuzní měli nervy na pochodu. „Všichni jsou ohromeni krásou, ale také divokostí deštného pralesa Amazonie. První den jsme trávili výběrem lokací k focení, od druhého dne ráno jsme již v plném pracovním nasazení. Hned při první sérii fotografií se ukazuje složitost celého projektu. Obrovská vlhkost je problém při líčení a neskutečné množství havěti a hlavně komárů doráží na obnažená těla Elišky i Ivanky,“ napsali členové výpravy v dopise, který poslali přes satelitní telefon.

„Zatím nejnáročnější byl snímek Elišky s kajmanem, kterého Jakub chytil do ruky. Je v pořádku. Kajman ji zranil drápy na břiše a obě dámy jsou hodně poštípané od bodavého všudypřítomného hmyzu,“ přidávají. Tak snad to nebude nic vážného a následky napadení půjdou zamaskovat!

Dobrodruh Jakub Vágner si vzal na své triko celou expedici, všechny chrání před zvířaty a vlastně i před jimi samotnými. Útoku kajmana, kterého asi focení pěkně namíchlo, ale zabránit nemohl.

Expedice vyrazila do cizokrajných končin s fotografem celebrit Jakubem Ludvíkem. Pár týdnů po návratu (stále věří, že se ve zdraví vrátí všichni) její členy čeká křest kalendáře, který se z výsledků výpravy připravuje pro jedno kasino.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám