Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá manželka průšviháře Charlieho Sheena Denise Richards (40) má plné ruce práce s péčí o své tři dcery. Když se k tomu ještě přidají formality a prohlídky zavazadel na letišti, chudák Denise neví, kam dřív. Richards se stala trojnásobnou maminkou teprve nedávno, když si adoptovala holčičku Eloise Joni, kterou pojmenovala po své matce Joni, jež v roce 2007 zemřela na rakovinu.

Spolu s Charlie Sheenem má krásná herečka a modelka Denise dvě dcery, sedmiletou Sam J a pětiletou Lolu Rose. V pondělí na sebe však nenápadně oblečená Richards díky malé Eloise pořádně upozornila na letišti v Los Angeles, když se vehementně dožadovala mléka hlasitým řevem. Když po chvíli mohla Denise konečně vytáhnout láhev s mlékem a své dítko nakrmit a zároveň umlčet, už o jejich přítomnosti věděli téměř všichni kolem.

Denise Lee Richards je známá například z filmů Hvězdná pěchota, Nebezpečné hry, Scary Movie 3 a především jako krásná doktorka Christman Jones z bondovky Jeden svět nestačí. V letech 2002 až 2006 byla manželkou Charlieho Sheena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám