Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dá si opožděný dárek k nedávným narozeninám? Modelka Aneta Vignerová (36) dlouho tvrdila, že je se svým menším poprsím spokojená. O to víc nás překvapila, když jsme se setkali na klinice plastické chirurgie, kde si bude nechávat 24. listopadu zvětšovat jedničky na trojky její kolegyně Tereza Budková a v létě tam stejnou operaci podstoupila zpěvačka Michaela Gemrotová (38).

"Já jsem se svými prsy spokojená, naučila jsem se je mít ráda. Ale chtěla jsem vědět do budoucna, zda je ta možnost, jestli by i po zákroku mohly vypadat přirozeně, když by se tam dal implantát. Ještě uvidím, jestli to bude za rok nebo za dva anebo až po dětech," vysvětila svoji návštěvu Aneta. "Chtěla jsem se zeptat, protože mám i kamarádku, která mi to tady doporučila," dodala.

"Pan doktor vypadá, že je určitě šikovný a poradil by si s tím," míní. A o jakou velikost by v jejím případě šlo? Určitě nechce žádné obří balony. "To opravdu ne. Jsem zastáncem přirozenosti a myslím, že bych působila strašně mohutně, kdybych měla prsa obrovská. Jsem dost vysoká a všechno mám takové přerostlé, když to tak blbě řeknu. Velká prsa by mi ani neslušela, a protože se stále živím modelingem, nemyslím si, že by to bylo předností do konfekce," míní.

O další plastice už neuvažuje, i když si občas stěžuje, že má velké břicho. "Ne, liposukcí si pomáhat nebudu. Musím to vycvičit. Vím, že jsem strašný lenoch. Člověk se v tom musí najít, jak na to není zvyklý od mala, tak v sobě musí najít vůli. Docházím k tomu a určitě se budu snažit. Jsem sice spokojená a nikdo si zatím nestěžoval, ale pořád je co vylepšovat," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám