Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) má už jen zhruba dva týdny do termínu porodu a měla by být v klidu. Místo toho je ale ve stresu a trpí. Hodně ji ranila rakovina Karla Gotta (†80) a nyní zemřel její rodinný přítel. Teprve osmačtyřicetiletý bratr jejího expřítele Vráti Jandy František dostal infarkt v letadle při cestě do Tokia.

"Zemřel můj blízký přítel. Nějak je těch negativních věcí kolem moc. Od mala jsem zvyklá čelit problémům, nespravedlnosti. Nikdy jsem nezažila u ničeho hladký průběh, ale vždycky jsem se uměla ke všemu postavit čelem. Ale k odchodu blízkých to neumím. Nejsem schopná to přijmout, pochopit. Doufám, že vy máte lepší dny. A taky, že bude líp," napsala svým přátelům na sociální síti Monika.

"Moc se omlouvám, že se teď možná nebudu každý den hlásit," dodala smutně zpěvačka, kterou s Jandou, který byl šéfem Evropské šermířské konfederace, pojil velmi blízký přátelský vztah. S jeho bratrem chodila tři roky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám