Hlavní obsah
Článek

Když se Českem rozlétla šokující zpráva o tom, že Karel Gott (†80) trpí rakovinou mízních uzlin, kterou mu léčí jedni z nejlepších specialistů v zemi ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze na Karlově náměstí, na oddělení hematologie zavládlo vzrušení. „Jsou tu manévry jako kolem prezidenta,“ dozvěděli jsme se.

Redaktor Super.cz hovořil s příbuznou jedné z pacientek. „Zdravotnický personál se zdráhá o tom hovořit, ale upřímně nám řekli, že naposledy bylo takhle velké haló snad v době, kdy měl onkolog Pavel Klener (Gottův lékař Marek Trněný je jeho žákem - pozn. red.) v péči Václava Havla nebo jeho ženu Olgu. Nikdo z personálu v podstatě nic neví, což je správné. Zdravotní spis pana Gotta by asi neohlídala líp ani tajná služba. Prý k němu má přístup jen vybraná skupina tří čtyř lékařů,“ interpretuje zdroj informace od zdravotního personálu s tím, že se doslechl, že ten, kdo by chtěl neoprávněně do dokumentace Gotta nahlédnout, na toho prý okamžitě přijdou a má padáka na hodinu.

Mistr je evidentně v těch nejlepších rukou jak ze zdravotního hlediska, tak kvůli právu na soukromí. Má tak jistotu, že nikdo nevynese nic, o čem by si sám nepřál zpravit veřejnost.

„Slyšela jsem jen to, že když je teď krátce po břišní operaci, stejně nemůže okamžitě zahájit žádnou pro tělo náročnou léčbu. Spíš se ho snaží připravit na vše, co ho čeká, a opatrně mu prý předepisují první léky,“ dodala informátorka.

Reklama

Další články

Načítám