Hlavní obsah
Článek

To, co se v posledních dnech děje kolem Karla Gotta (†80), otřáslo nejen jeho fanoušky, ale pochopitelně o to více i jeho nejbližšími. Zdrcená je například jeho dcera Dominika Gottová (42). Je jí hrozně. „Dobré zprávy jsou pryč,“ napsala si na svou sociální síť anglicky.

„Alespoň zůstala naděje. Bůh žehnej mému otci. ON TO DOKÁŽE, MUSÍ! Omlouvám se, přátelé, že neodpovídám na vaše individuální zprávy, ale je to prostě těžká situace,“ uvedla.

Podle našich zpráv žena, která se po letech vrátila do Česka, a tak může být svému nemocnému otci nablízku, ze začátku vůbec nemohla svého otce navštívit, zpěvákova manželka Ivana snad jen nedopatřením zamezila přístup k Mistrovi úplně všem.

Jenže o tom, že má její táta rakovinu mízních uzlin, ve finále Dominika slyšela také snad jen pár minut předtím, než zbytek národa. To už jí to rovnou mohli nechal dočíst se na internetu. Jako by ani nebyla jednou z jeho nejbližších příbuzných! „Dozvěděla jsem se to v pondělí od Ivany, jsem v šoku a je mi těžko,“ prozradila deníku Aha! dcera Slavíka.

Proč jí nemoc tatínka jeho manželka tajila, to zůstává záhadou. K otci ji nakonec pustili až ve čtvrtek, tedy pátý den od chvíle, kdy ulehl v pražském IKEMu. Nyní dlí na hematologii v nemocnici na pražském Karlově náměstí, Dominika se za ním co nejdřív chystá.

Reklama

Další články

Načítám