Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) ukázala, že se neztratí ani v daleké Indii. Před odletem do indického Dillí dostávala rady, aby hlavně nikam nechodila sama, protože je v zemi mnoho znásilnění, a byla opravdu opatrná. Samozřejmě nechyběly rady, aby si dávala pozor na hygienu, rozhodně nepila vodu a neustále si ruce myla antibakteriálním mýdlem. Vše, co slíbila, porušila.

"Až do předposledního dne to bylo celkem v pohodě a chovala jsem se ukázkově. Bohužel den před odletem jsem se ocitla ve Starém Dillí a žádný taxikář netušil, kde je česká ambasáda, ani když jsem oznámila ulici. Najednou zastavilo nějaké auto, nabídlo pomoc a také to, že mě odveze, protože jede tím směrem. Tak mi nezbylo nic jiného, než to risknout. Ale přiznám se, že jsem měla fakt strach. Kupodivu mi pán chtěl opravdu jen pomoci a na ambasádu mě odvezl," řekla Super.cz Míša, která do Dillí vyrazila na pozvání českého velvyslance v Indii Milana Hovorky, který zde pořádal recepci, na které Michaela zpívala. Zároveň měla koncert na festivalu v Central parku pro asi tisícovku místních.

"Byl to obrovský zážitek. Dillí je neuvěřitelné město, ze kterého jsem odletěla plná emocí. Pan velvyslanec s manželkou byli naprosto úžasní, skvěle se o nás starali a moc jim děkuju za krásné zážitky," upřesnila Nosková, která rady přátel z Prahy, kteří už v Indii byli, neposlechla, ani co se týče hygieny.

"Dávala jsem si pozor až do chvíle, kdy jsem v chrámu požádala místního mnicha, aby mi požehnal. Musela jsem z dlaně sníst cukr, který mi dal, a vypít vodu, kterou mi nalil a která stoprocentně nebyla filtrovaná a podle mě byla odněkud z Gangy," dodala se smíchem Nosková, která zatím žádné zažívací problémy nemá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám