Hlavní obsah
Článek

To, že Gisele Bündchen (43) letos sekla s módními přehlídkami, nejspíš nebylo jediným zásadním momentem její kariéry. Vše nasvědčuje tomu, že si brazilská bohyně krásy nechala přifouknout hrudník.

Gisele už několik let suverénně drží první pozici v žebříčku nejlépe vydělávajících modelek celého světa, a její tělo je tak považováno za ideál ženské krásy. Bündchen ale nejspíš dospěla k závěru, že není ztělesněním dokonalosti a poté, co jednou nohou opustila svět vrcholového modelingu, si pravděpodobně pořídila prsní implantáty.

Žena, jíž krása vydělala obrovské jmění, měla v létě v Paříži podstoupit plastickou operaci víček i zvětšení prsou, ale o úpravách samozřejmě mlčí. Při pohledu na její nové fotky v bikinách se ale nelze ubránit dojmu, že v oblasti hrudníku podezřele nabyla na objemu.

Když se božská Gisele loni v prosinci proháněla na plážích Kostariky, v černých bikinách předvedla skromný hrudníček. Teď se ovšem mohla na Bahamách v barevných plavkách pochlubit podstatně bohatší ženskou výbavou. Buď má Gisele opožděnou pubertu, nebo se nechala vyztužit silikonem.

Nechala si Gisele Bündchen zvětšit ňadra?
Ano, je to naprosto zřejmé
92,5 %
Ne, jde o optický klam
7,5 %
Celkem hlasovalo 5321 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám