Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Když chcete překvapit své děti, zamyslete se, jaké jsou a co potřebují pro zdravý vývoj. Každé dítě je tvořivé a nápadité a tomu by měl odpovídat i výběr dárku. Správné hračky nejsou jen pro zábavu, ty správné rozvíjí zručnost a tvořivost. Nekupujte panenky, autíčka a medvídky. Sáhněte po něčem výjimečném, co už nepustí z ruky!

Unikátní svítící písek Sands Alive! Glow - set příšerky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je opravdu snadné ho zformovat do jakéhokoliv tvaru a je ideální pro děti. Písek je vyroben z čistě přírodních materiálů a nezanechává skvrny. Užijete si s ním spoustu zábavy, můžete tvořit detailní 3D tvary zvířat a nechat svou fantazii volně plynout! Unikátní netoxický vzorec zabraňuje růstu bakterií. Sands Alive! podporuje dětskou tvořivost již od 3 let. Modelovací písek svítí ve tmě, piš tužkou znovu a znovu do písku!

Interaktivní sada Trio set - klíče, ovladač a telefon!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klíče, ovladač a telefon rozvíjejí jemnou motoriku, zvídavost a vnímání zvuku dětí již od 1,5 roku. Vždyť dítě chce dělat to co maminka a tatínek. Klíče Klic klac – 3 realistické zvuky, světlo, 3 klíče s různými tvary. TV ovladač Zip Zap – se světlem, 60 zvuků a 10 melodií, 4 herní módy. Smartphone – telefon se světlem, 18 ikon na dotyk, 32 zvuků, 3 vyzváněcí tóny, automatické zpětné volání. Vyrobeno z kvalitního a bezpečného plastu.

Kreativní sada luxusních náramků a šperků MyStyle!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je opravdu zábavné a snadné vytvořit si oslňující náramky a šperky. Pomocí této sady a s trochou praxe si vytvoříte řadu profesionálně vypadajících šperků pomocí několika různých metod. Také si můžete vytvořit vlastní náramek, který se bude hodit ke každému oblečení nebo příležitosti. Dva náramky jsou součástí této sady, tak neváhejte a spolu s kamarády tvořte. Vytvoř si vlastní a osobitý styl s MyStyle sadou!

Antibakteriální písek Sands Alive! - set Klasik

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lepivý písek na modelování všeho možného a nemožného pro děti od 3 let. Písek je vyroben z čistě přírodních materiálů a nezanechává skvrny. Užijte si s ním spoustu zábavy, můžete tvořit detailní 3D tvary zvířat a nechat svou fantazii volně plynout! Unikátní netoxický vzorec zabraňuje růstu bakterií. Sands Alive podporuje dětskou tvořivost!

Interaktivní poník Kopýtko má vlastnosti skutečného poníka!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kopýtko vypadá a reaguje jako skutečný poník. Rád se nechá chovat a má realistické pohyby – hýbe hlavou, zavírá oči, hýbe ušima a čumáčkem. Můžete ho krmit přiloženou mrkvičkou – bude ji krásně chroupat. Když ho budete česat kartáčem, bude se s vámi mazlit. Kopýtko skutečně řehtá, ale pozor, když se lekne, musíte se o něj postarat. Je snem každé malé holčičky.

Další články

Načítám