Hlavní obsah
Článek

Na slavnostní českou premiéru čtyřiadvacáté bondovky s názvem Spectre dorazila kromě obvyklých vymetačů premiérových projekcí také celá řada osobností, které se ve společnosti objevují jen zřídka.

Agátě Prachařové dělal společnost její otec Jiří Hanych, objevil se zde Ondřej Soukup, s krásnou přítelkyní dorazil dabér hlavního představitele bondovky Daniela Craiga Jiří Dvořák, s manželkou Lenkou přišel dlouho očekávanou filmovou novinku zhlédnout i režisér Jan Hřebejk a projekci navštívil také Marek Eben, kterého posléze následovala jeho manželka Markéta Fišerová.

Největším překvapením byla přítomnost Jiřího Bartošky (77). Herec, který vítězí v boji s rakovinou mízních uzlin v mezihrudí, se díky zdravotním omezením objevuje na veřejnosti jen zřídka. Organizátoři akce si podle našich informací nebyli do poslední chvíle jistí, jestli oblíbený herec a prezident Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech nakonec skutečně přijde.

Bartoška dorazil do sálu vinohradského kina Imax v doprovodu své půvabné manželky Andrey. Oba působili, že jsou ve velmi dobré náladě. Nerozladila je ani skutečnost, že je od jejich příchodu až prakticky po faktický začátek projekce pronásledoval hrozen fotografů a bombardoval je blesky fotoaparátů.

Bartoškovi si evidentně tento večer užili.

Reklama

Další články

Načítám