Hlavní obsah
Článek

Pokud by se vyhlašovala cena pro nejatraktivnější nový pár roku 2015, Irina Shayk (38) a Bradley Cooper (49) by patřili k favoritům. Tahle dvojice v sobě letos našla zalíbení a zdá se, že jejich vzájemná láska jen tak nevyprchá.

Ruská modelka letos ukončila bouřlivý vztah s fotbalovým šampiónem Cristianem Ronaldem, ale příliš dlouho sama nezůstala. Irina by sice uvítala pár měsíců svobody, ale brzy začala randit s Bradleym Cooperem, který má na kontě tři oskarové nominace. Nešlo o žádný krátkodobý úlet, protože hvězdný páreček spolu strávil další dovolenou.

Irina a Bradley se tentokrát vypravili se svými přáteli na Bahamy, kde se vystavili slunečním paprskům. Irina předvedla sexy tělíčko v bikinách a její partner dokázal, že výcvik, který podstoupil kvůli natáčení filmu Americký sniper, je na jeho postavě stále patrný.

Cooper sice prožívá spokojený vztah, ale jako herec nemá příliš důvodů k optimismu. Jeho Americký sniper se sice počátkem roku stal diváckým trhákem, ale poté přišly dva propadáky. U publika naprosto pohořely jeho snímky Aloha i Dokonalý šéf. Renomé si ale ještě letos může spravit novinkou Joy, v níž se už počtvrté objeví společně s Jennifer Lawrence (33).

Reklama

Další články

Načítám