Hlavní obsah
Článek

Komik, herec a také spisovatel Lukáš Pavlásek pokřtil po dvou knížkách pro děti svou první prózu pro dospělé publikum, knihu - slovy jejího autora - malou formátem, ale velkou obsahem. „Jak jsem se dopátral, má-li publikace víc jak 140 stran, a ta moje má 144, je to už literární dílo a ne nějaká brožura. Bez debat,“ uvedl Pavlásek, jenž si za kmotry svého dílka s názvem Z deníku ajťáka vybral kolegy komiky Ester Kočičkovou a Jakuba Koháka.

Vzhledem k účastníkům nemohl křest probíhat jinak než s vrchovatou dávkou humoru. „Víte, já jsem Lukášovo dílo nečetl, ale přesto jsem šťastný kmotr. Je to po zrození mého syna a mém vlastním porodu nejkrásnější den v životě. A moc mu přeji úspěch, protože vím, že jeho pouť nebyla lehká a veselá. Ovšem dnes to špatné skončilo. Vydal knihu pro dospělé, prolomil konečně své panictví, protože má děvče a také si založil, jak tu prozradil, vlastní nakladatelství Lukáš Pavlásek – Vládce všech galaxií,“ uvedl Kohák na účet svého přítele, jenž do knihkupectví skutečně dorazil s přítelkyní.

Ženský element na fotografiích zastupuje také druhá kmotra Ester Kočičková, která knihu oproti Kohákovi četla. „Zhltla jsem ji naráz v jednom zátahu, protože nerada dělám kmotru něčemu, o čem nic nevím,“ řekla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám