Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) se po čtyřech letech vrací do muzikálu Angelika, který bude mít obnovenou premiéru. Ve svých původních kostýmech nevystoupí. Od doby, kdy se muzikál v Divadle Broadway hrál, totiž zhubla skoro dvacet kilo a má o čtyři konfekční velikosti méně.

"Do Angeliky se vracím moc ráda. Je to krásné historické téma. Angelika byla krásná, sváděla muže, věděla, co chce. Když jsem to hrála před čtyřmi lety, byla jsem mladší, v té době jsem držela hodně diet, protože jsem se musela vejít do kostýmů. Byla jsem taková krkonošská oplácaná holka. A jak říkám, je to krásná muzika, texty, celkově nádherné dílo," těší se na titulní roli Kamila.

Protože je momentálně single, mohla by si na Angeliku zahrát i v reálném životě. "To je pravda, proč by to vlastně nešlo, takhle svádět muže? Myslím, že je to vlastně úděl každé ženy. Každá žena to má v sobě, měla by to umět projevit, trochu svádět chlapy a hezky si je brát na vodítko. No, ne?" míní zpěvačka.

Očividně se tedy ta hodná krkonošská holka posunula ve svém pohledu na svět. "Já se posunuju pořád. Čím víc stárnu, tím jsem vyspělejší," smála se. A když jsme jí řekli, že je tedy o dost bujnější, pátravě se zahleděla do výstřihu. "Tak na to ještě pořád čekám, ale třeba, až ještě víc zestárnu, tak se to změní," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám