Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Silné a slabé stránky Číny před pád dny poznali návrhářka Beata Rajská (61), přední české modelky, zpěvačka Monika Bagárová, Miss World 2006 Taťána Kuchařová (36), její přítel Ondřej Brzobohatý (41) a další. Česká skupina totiž vyrazila do čínského města Changsha, vzdáleného dvě hodiny letu od Šanghaje, natáčet televizní show, kterou sleduje kolem sta miliónů lidí.

Modely z poslední kolekce Beaty Rajské předváděly Pavlína Němcová (52), Kateřina Sokolová, Aneta Šustková či Taťána Kuchařová. V televizní show vystoupili také Monika Bagárová, Ondřej Brzobohatý, houslistka Zina Blahušová i šéfkuchař Marek Raditsch.

Podle návrhářky pařila k silným stránkám celé výpravy bezesporu velkolepost show, k slabším pak místní extrémně pálivé jídlo a schopnost čínské televizní produkce vyrobit problém i tam, kde není. „Ve stresových situacích poznáte osobnosti. Češi byli všichni držáci,” chválí si český tým návrhářka, která teď už s úsměvem vzpomíná na chvíle, kdy například Monika Bagárová učila čínské moderátory písničku Prší, prší nebo jak se skupina učila používat u nás dost neznámé turecké záchody. „Dovedete si představit, že holky modelky i Monika byly v dlouhých róbách, takže jim nezbývalo nic jiného, než čekat do konce natáčení,” směje se Rajská.

Reklama

Další články

Načítám