Hlavní obsah
Článek

Co pořídit své milé, aby byla i po letech překvapená? Čím vykouzlit úsměv na tváři svých nejbližších? Naše skvělé tipy na vánoční dárky vás více než inspirují!

Sháníte kvalitní vybavení do kuchyně či dárek, který zaručeně potěší?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všemi generacemi vyhledávané retro chlebníky jednoznačně nadchnou nejednu hospodyňku. Zastavte se na e-shopu Homelove.cz ještě dnes!

Vhodný dárek pro manželku, dceru, tchýni či babičku?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Šperk ženu vždy zaručeně potěší. A pokud si nejste jisti, který je ten správný, tak léčebné účinky kamenů vám v tom pomohou. Radost uděláte např. růženínem – kamenem lásky, který působí blahodárně u chorob ledvin a krevního tlaku. Velmi zaměstnaným ženám doporučujeme ametyst – mimořádně mocný kámen, který napomáhá ve stresových situacích a posiluje organismus. Šperky z křišťálu vynikají nejen svým vzhledem, ale i harmonizujícími a léčivými účinky. K oblíbenosti křišťálu přispívá i to, že je nejsilnějším zesilovačem energie na této planetě.

Pátráte po skutečně originálních designových doplňcích?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vázami z Homelove.cz jistě překvapíte! Každá z nich je jedinečným designovým kouskem. Skvěle poslouží jako elegantní doplněk do obývacího pokoje, pracovny, ložnice nebo jako originální váza na řezané květiny. A navíc, pokud uskutečníte svůj nákup do 8. 11. 2015 dostanete vázičku jako dárek zdarma!

Dopřejte svým blízkým unikátní pečující kosmetiku ze Srí Lanky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud dáváte přednost kvalitě a léty prověřeným výrobkům, pak pro vás máme zcela exkluzivní tip na dárek! Kvalita rovná se dnes čistě přírodní produkt bez chemických přísad. Právě taková je ájurvédská kosmetika, speciálně vyrobená pro jemnou péči o citlivou pokožku. Všechny výrobky jsou založeny na léčivé bylinné bázi podle ájurvédských lékopisů zaznamenaných před více než 4000 lety! Ájurvéda je věda o životě, klade důraz na prevenci a neustálou podporu zdraví. Jde o holistický léčebný systém s kořeny ve starobylé Indii. Spolu s buddhismem se rozšiřovala do mnoha oblastí jako je Tibet, Nepál, Barma, Srí Lanka a další.

Nejste si jisti, jaký dárek vybrat? Poradíme vám!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dárkové vouchery jsou vhodným dárkem pro každého. Nechte své blízké, ať si z nabídky originálního nábytku a doplňků Homelove.cz. vyberou to, co jim je nejbližší. Navíc i ušetříte – vouchery mají vyšší hodnotu než cenu!

Další články

Načítám