Hlavní obsah
Článek

Ani nezbytná omezení, která pro Kim Kardashian (43) představuje nemožnost obout si vysoké podpatky, tuto celebritu z povolání nebrzdí ve společenském vyžití. V neděli večer vyrazila na dvojité rande s manželem i svou maminkou a jejím 'zajíčkem'.

Čtveřice působila, jako by se předem dohodla na černých sportovně laděných outfitech. Nebyla by to ovšem Kim, kdyby svůj model neokořenila alespoň hlubokým výstřihem. Luxusní obutí si ovšem dopřává za každých okolností. Ani do jen tak ledajakých pantoflí své oteklé nožky nenasune, co na tom, že jde o kus gumy. Když je na nich nápis prominentní módní značky, rázem se z nich stává kousek za tisíce. Konkrétně tyto vyšly televizní hvězdu v přepočtu na bezmála sedm tisíc korun.

A kam že to měla nastávající dvojnásobná maminka s manželem Kanyem Westem, svojí maminkou Kris Jenner, která tento týden oslaví již šedesátku, a jejím téměř o polovinu mladším partnerem Coreym Gamblem namířeno? Do restaurace Bandera s živou jazzovovu hudbou v hollywoodském Brentwoodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám