Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Starší syn Leoše Mareše (47) a jeho ženy Moniky oslavil už desáté narozeniny. "Je to strašný, jak to letí. Naší lásce Kubíkovi je deset," napsala svým přátelům na sociální síti Monika a přidala fotografie z oslavy. Na kulaté narozeniny se ona i stále ještě její manžel Leoš Mareš pořádně připravili.

Monika se dokonale nalíčila a upravila vlasy, Leoš do domu Moniky, kde žije se syny, dorazil v košili a v saku. I když spolu Leoš a Monika nežijí pěknou řádku let, jako rodiče jsou vzorní. Společně tráví narozeniny, Vánoce a svátky.

"Dostal velký překvapení, křičel radostí. Byly to desáté narozeniny, tak dostal větší dárek.. Taky dostal počítačovou fotbalovou hru, kterou si přál. Byl to skvělej den. Užili jsme si výborné odpoledne v rodinném kruhu," řekla Super.cz Monika.

Z desetiletého Jakuba roste nadějný fotbalista. I když si to Leoš nepřeje, jeho syn si jde za svým snem být druhým Messim. Hraje za Slavii a doufá, stejně jako většina jeho vrstevníků, že jednou ho bude znát celý svět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám