Hlavní obsah
Článek

Je to s podivem, ale stydlivka Tereza Vágnerová si opravdu stoupla před fotoaparát a neměla přitom na sobě víc věcí, než plavky! Zrzavá zpěvačka nafotila sérii nových snímků, které se vážně povedly a drobná dívenka je na ně pyšná. Mrkněte sami do fotogalerie!

„Letní focení s Péťou Kropáčovou pro mě bylo tím nejúžasnějším odreagováním od pracovního kolotoče a vznikly z mého pohledu krásné fotografie. Péťa se nebála mě vidět skrze svůj fotoaparát jinak než ostatní a poprvé jsem se díky její profesionalitě nebála nafotit na mou osobu velmi odvážné fotografie,“ prohlašuje Tereza.

„Terka dorazila na focení se sedmitýdenním štěňátkem, Jack Russel teriérkou Abbey, takže jsme udělaly i pár fotek s jejím psím mazlíčkem,“ uvedla k tomu fotografka.

Ta Terezu chválí za profesionalitu. „Výsledek je díky tomu velice zdařilý. Terezka je na fotkách úplně jiná, než jsme ji dosud vídali,“ dodala.

Vágnerová, která už dlouho žije s dalším držitelem slavného jména Filipem Janečkem, sice pořád zpívá, ale jinak se věnuje úplně rozdílnému byznysu.

„Momentálně mám to štěstí být představitelkou krásné role Meg Giry ve Fantomovi opery. Umění ale již beru spíš jako koníček,“ říká Tereza, která má i „seriózní“ zaměstnání, produkčně zajišťuje akce na klíč. Podílí se třeba na cestě Elišky Bučkové, Ivany Jirešové a Jakuba Vágnera do amazonského pralesa, kromě toho má na triku mistrovství světa v kaprařině juniorů i dospělých.

Reklama

Další články

Načítám