Hlavní obsah
Článek

Jak už jsme na Super.cz informovali, vyjádření Ivany Gottové o tom, že její manžel Karel Gott nakonec neprodělal operaci srdce, ale pod skalpel musel kvůli náhlé příhodě břišní, vyvolalo celou řadu otázek.

Zvláště když profesor Jan Pirk, který je jedním z nejuznávanějších operatérů srdce v Evropě, mluvil o tom, že Gotta léčí a je u něj na oddělení.

Podle informací Blesku totiž Karel Gott skutečně podstoupil zákrok na srdci. Až poté se ale přidaly komplikace v oblasti břicha.

„Karla Gotta přivezla Ivana do nemocnice skutečně minulou neděli. Měl potíže se srdečním rytmem, a proto podstoupil miniinvazivní zákrok, při kterém mu do těla vpravili stent, aby se zabránilo infarktu,“ řekl Blesku zdroj, který s Gottem ležel na stejném patře v kardiocentru IKEM.

Gott si však stěžoval na nevolnosti, a tak mu v nemocnici udělali další vyšetření, která ukázala, že musí podstoupit operaci náhlé břišní příhody. Kardiolog Pirk prý samozřejmě na Gotta dohlíží, aby zabránil případným komplikacím na narkózou oslabeném srdci. To pak vysvětluje Pirkovo vyjádření v médiích, že se o Gotta stará.

Zůstává otázkou, proč zpěvákovo nejbližší okolí o jeho zdravotním stavu mlží možná víc, než je nutné. Možné je, že Gott má panickou hrůzu z toho, aby ho obdivovatelé nevnímali jako nemocného člověka, a proto manželce řekl, že si nepřeje ke svému stavu se konkrétněji vyjadřovat.

Otázkou zůstává, zda by fanouškům neměli říct skutečnou pravdu. Zpěvák mezitím zrušil všechna listopadová vystoupení včetně plánovaného duetu s Petrem Kolářem, který měli zazpívat na vyhlášení ankety Český slavík, kde Gott může získat už jubilejní čtyřicátou sošku.

Reklama

Další články

Načítám