Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Petra Svoboda (41) byla jednou z členek poroty soutěže Miss Hasička a Hasič roku. Probrali jsme samozřejmě její vztah k požárům a hasičům, ale také její šaty bez podprsenky a první velkou filmovou roli. Nedávno totiž skončilo natáčení hudební komedie Decibely lásky s hity Michala Davida (63), ve které hraje.

"S velkými požáry naštěstí zkušenost nemám, jen s jedním malým. Moje dcera Ráchel si totiž přála, aby byly na vánočním stromku prskavky a já jí vyhověla. Stromek chytl a první, co jsem měla po ruce, byla minerálka, kterou jsem to polila a uhasila. Ráchel se pak jenom divila, proč jsou dárky mokré," smála se Petra. "Práce opravdových hasičů si ale samozřejmě velmi vážím, a proto jsem také neodmítla účast v porotě," dodala.

Šaty si do poroty vybrala krásné a dost sexy. V takových ji na obrazovce nevídáme. "Líbí se mi, že jsou zároveň takové jemné. Podprsenka pod ně nejde, ale je to důkladně ohlídané," ujistila nás Petra, která už dotočila svůj první film, a takhle odvážně oblečená v něm prý nebude. "Snad jen v jedné scéně u večeře s Rudolfem Hrušínským mám větší výstřih. Natáčení proběhlo hladce, jen jednou jsem ztratila hlas, protože jsme točili letní scény v zimě. Odstonala jsem to, ale vyřešila to rychlá antibiotika, takže to nebyl problém," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám