Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po roční pauze se opět konala soutěž Miss hasička ČeskoSlovenska a mezi osmi finalistkami porota, v níž usedly i známé krásky Petra Svoboda, Lucie Šilhánová nebo Gabriela Bártová (35), těžce vybírala tu pravou.

Vítězkou se nakonec stala referentka hasičského sboru z vesničky Bezděčín Kateřina Müllerová. Půvabná brunetka, která neměla nikdy žádnou zkušenost s modelingem, se rozplakala dojetím. Je jí čtyřiadvacet a u dobrovolných hasičů už pracuje deset let. "Mám na starosti hlavně pořádání kulturních a společenských akcí a organizaci ve sboru. Sama nehasím, jen když vypomáháme jiným sborům, protože naše vesnička je tak malá, že nemáme družstvo žen," osvětila náplň své práce dívka s mírami 87 - 62 - 92.

"Do soutěže mne přihlásila naše kronikářka, díky které tady vlastně stojím," přiznala. S žádnou soutěží krásy doposud zkušenost neměla. "Dneska jsem šla poprvé po mole, s modelingem jsem nikdy neměla nic společného," svěřila Kateřina.

Pánové, jimž by se zalíbila, mají smůlu. Katka je totiž zadaná. "S přítelem už pomalu plánujeme svatbu. A možná by k závoji byla hezká i ta korunka, kterou jsem vyhrála," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám