Hlavní obsah
Článek

Tělo je pro modelky pracovní nástroj, a tak o něj musí pečovat ještě zodpovědněji než všichni ostatní. Z toho důvodu partička předních českých modelek vyrazila na jednu českou farmu, kde mezi prvními prošly očistným detoxikačním programem.

„Pět dní jsme pily zeleninové šťávy. Do toho jsme třikrát denně cvičily jógu, podstupovaly masáže a další procedury, aby se tělo očistilo. Myslím si, že to bylo náročný, protože já jsem velký jedlík a mám moc ráda jídlo a nikdy jsem tak dlouho nehladověla. Na zeleninových šťávách člověk sice nemá hlad, ale přece jen má prázdný žaludek a nic nekouše,” svěřila se se svými dojmy Renata Langmannová (37).

Topmodelka Zuzka Stráská zvládala hladovění velmi špatně a vážně uvažovala o tom, že čistící program předčasně ukončí. „Moje tělo je takové konstituce, že není moc rádo, když hladoví. Musím jíst, protože mám rychlý metabolismus,” řekla upřímně a jedním dechem dodala: „Bylo to moc zajímavé, protože jsme tam absolvovaly masáže, přednášky a svým způsobem to byla relaxace. Byly tam pro mě plusy a mínusy. Já bych do toho klidně šla znovu, ale určitě s jídlem,” říká Zuzana.

Žádná z modelek nešla do očistného programu s vidinou zhubnout, až na Kateřinu Sokolovou (35). „Dala jsem se na hereckou dráhu. Čeká mě tříměsíční projekt, kde po mně chtěli, abych trošku zhubla,” řekla Katka Sokolová. Uvidíme, jestli si české krásky, tuto zajímavou zkušenost opět zopakují.

Reklama

Další články

Načítám